City Doctors

Ενημερωθείτε για την Υγεία σας

Πρόβλεψη αντικοινωνικής αντίδρασης στο διαδίκτυο του ερωτικού μας συντρόφου. Έρευνα του Πανεπιστημίου Κεντ .

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε σε μια έρευνα, η οποία αφορά στον τρόπο που χειριζόμαστε τις σχέσεις μας με τους ρομαντικούς/σεξουαλικούς συντρόφους. Συγκεκριμένα, ο στόχος της έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν ορισμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μπορούν να προβλέψουν αντικοινωνικές αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Η έρευνα αυτή πραγματοποιείται από τη Δρ. Αφροδίτη Πίνα κ τη Δρ. Χριστιάνα Ιορδάνου του Πανεπιστήμιου του Κεντ. Ευελπιστούμε πως η έρευνα αυτή θα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους παράγοντες που οδηγούν αντικοινωνικές και παραβατικές αντιδράσεις στο διαδίκτυο ή χρησιμοποιώντας τεχνολογία και τυχόν συστάσεις για την πρόληψή τους.

Πρόβλεψη αντικοινωνικής αντίδρασης στο διαδίκτυο του ερωτικού μας συντρόφου. Έρευνα του Πανεπιστημίου Κεντ . citydoctors.gr

person

ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ

Δηλαδή ουσιαστικά επιστροφή στον φυσικό τρόπο ζωής, με άξονα την προληπτική ιατρική που βασίζεται σε τεκμηριωμένη έρευνα.

Οι πυλώνες είναι έξι

ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ citydoctors.gr

person CityDoctors

Διατήρηση της ψυχικής ευεξίας κατά την παραμονή μας στο σπίτι

Οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία μπορούν να επηρεάσουν την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία των ατόμων προκαλώντας για παράδειγμα, ανασφάλεια, σύγχυση, συναισθηματική απομόνωση και στίγμα. Οι οικονομικές απώλειες, η εξ αποστάσεως εργασία και εκπαίδευση και η συμμόρφωση που απαιτείται για τη προστασία της δημόσιας υγείας, προκαλούν μία σειρά συναισθηματικών αντιδράσεων. Το να φροντίζουμε λοιπόν το μυαλό μας όπως και το σώμα μας, είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στο σπίτι.

Διατήρηση της ψυχικής ευεξίας κατά την παραμονή μας στο σπίτι citydoctors.gr

person

Εσωστρέφεια: Χάρισμα ή αδυναμία;

Μία από τις σπουδαιότερες διαστάσεις της ανθρώπινης προσωπικότητας θεωρείται το συνεχές της εξωστρέφειας και εσωστρέφειας. Παρότι η πλειοψηφία των ανθρώπων τοποθετείται στο μέσον, περίπου, αυτού του φάσματος, στην ατομική ιδιοσυγκρασιακή «εξίσωση» ορισμένα χαρακτηριστικά τείνουν να προεξάρχουν.

Εσωστρέφεια: Χάρισμα ή αδυναμία; citydoctors.gr

person CityDoctors

search
Πρόβλεψη αντικοινωνικής αντίδρασης στο διαδίκτυο του ερωτικού μας συντρόφου. Έρευνα του Πανεπιστημίου Κεντ . ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΥΨΗΛΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΞΕΙΑ ΦΛΕΒΙΚΗ ΘΡΟΜΒΩΣΗ και ΤΡΙΠΛΕΞ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ ( έγχρωμη υπερηχο φλεβογραφία ) ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΩ ΠΕΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΡΙΑΙΟΥ ΟΣΤΟΥ και ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΕΜΒΟΛΙΟ KATA TOY COVID-19 ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ Παγκόσμια Ημέρα Υγείας Το φαινόμενο της πολυφαρμακίας στην Τρίτη Ηλικία ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ Διατήρηση της ψυχικής ευεξίας κατά την παραμονή μας στο σπίτι ΛΟΞΥΓΓΑΣ ΤΑΥΡΙΝΗ ΑΥΤΙΣΜΟΣ Φάρμακα κατά της διάρροιας. Πόσο αθώα είναι? Εσωστρέφεια: Χάρισμα ή αδυναμία; ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ Κατάγματα περιοχής ισχίου Εμβόλιο για τον ιό HPV Αλόη η γνήσια - Aloe Vera Ουρολοιμώξεις στα παιδιά Τις ίδιες απαγορεύσεις με το συμβατό θα δέχεται και το ηλεκτρονικό τσιγάρο Απαλλαγείτε από τον πόνο στον Ώμο Ο ρόλος του λιπώδους ιστού στην υγεια των οστών Διατροφικές προτάσεις για ένα υγιεινό σνακ στο σχολείο Ωτίτιδα στα παιδιά Γάλα κεφίρ : Οι κόκκοι του προφήτη Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (ΣΠΩ) Διάγνωση της Εγκυμοσύνης Σύζυγος Ιατρού

Αν είστε ειδικός στο χώρο της υγείας μπορείτε να στείλετε άρθρο για δημοσίευση στο blog@citydoctors.gr
Τα άρθρα ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.